Wie wij zijn

Medisch Advies Zorg  & Ondersteuning

 

 

Stichting MZAO

Tijd voor zorg

Voor ambulante (medische) verzorging of begeleiding en ondersteuning.

 

Dit gaat dan over zaken zoals wondverzorging na een ingreep, ambulante ondersteuning GZ, dagbesteding voor mensen welke, om eender welke redenen, niet helemaal mee kunnen komen in de maatschappij.

Daarbij is stichting tijd voor zorg zeer gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl en ondersteund mensen welke hier moeite mee hebben.

Dit gebeurt voornamelijk op basis van een indicatie vanuit de WMO of WLZ.

Voor meer informatie wil ik u verwijzen naar:
https://www.stichtingtijdvoorzorg.nl/

 

Zoeken in de site

MZAO medisch heeft geen winstoogmerk.

Mocht U door ons ondersteund willen worden bij het verkrijgen van medische zorg, dan is dit geheel non-profit en op vrijwillige basis.

 

Er wordt vooraf aangegeven wat u kunt verwachten

Het kan zo zijn dat de kosten voor de medische ingreep hoger zijn dan de vergoeding welke u van uw zorgverzekeraar ontvangt.

Dit hoort u niet achteraf!

Alle eventuele extra kosten, ook de mogelijk in alle redelijkheid te verwachten kosten, zijn altijd vooraf bekend, dit kunt u ook controleren aan de hand van de akkoordverklaring van uw zorgverzekeraar en de offerte van het ziekenhuis voor de medische ingreep.

Ook met betrekking tot reizen en overnachtingen geldt dat er (mogelijk extra) kosten kunnen zijn, waarbij wij er naar streven om dit vooraf bij u bekend te maken.

Voor verdere informatie of vragen hierover kunt u het informatieformulier invullen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Mogen wij contact met u opnemen?