Wat wij doen?

De mogelijkheden in het kort:

U heeft medische zorg nodig en u wenst hiervoor, om welke redenen dan ook, niet gebonden te zijn aan Nederland?

Dan kunt u door middel van het contactformulier, met ons in contact treden. Naar aanleiding van dit contactverzoek zullen wij met u de medische situatie en behoefte bespreken en kijken naar eventuele mogelijkheden.

Mocht u na dit gesprek verder door ons ondersteund willen worden, dan volgt er een aanmeld, -en intake procedure.

Dit kan zowel op papier als digitaal via het MZAO patiëntenportaal.

Via uw telefoon, tablet of op uw PC kunt u zo alles aanleveren, bijwerken en volgen.

 

 

De gang van zaken na het aanmelden:

Opbouw medisch dossier:

Na het invullen van de algemene gegevens en het intake-formulier op papier, of digitaal via het MZAO patiëntenportaal, dan wordt u  geregistreerd en krijgt u direct toegang tot het MZAO patiëntenportaal.

Na deze registratie zullen wij samen met u het medische dossier gaan opbouwen, uw eigen EPD (Elektronisch Patiënten Dossier).

Het aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend, net als de eerste beoordeling van uw medisch dossier.

U krijgt geen onverwachte rekeningen of iets van deze strekking.

U hoort te allen tijde vooraf waar u aan toe bent en pas na het geven van uw toestemming en/of akkoord.

Op het moment dat er mogelijk ergens kosten aan verbonden zouden kunnen zitten, dan zullen wij dit altijd vooraf kenbaar bij u maken, en enkel en alleen met uw schriftelijke goedkeuring zullen wij deze kosten bij u in rekening brengen.

 

Zoeken in de site

De aangesloten ziekenhuizen:

MZAO werkt met diverse ziekenhuisgroepen samen in Turkije. Wij werken continu aan een breder netwerk. De doelstelling is dat we de juiste specialist voor u kunnen vinden.

Wij screenen al onze ziekenhuizen. Wij willen namelijk dat u zich welkom en op uw gemak voelt. Dat u de beste zorg krijgt en bovenal de juiste expertise.

De bij ons aangesloten ziekenhuizen staan hoog aangeschreven, zowel in Turkije als in de rest van de wereld, alsmede de mensen die daar werken.

Let op! Wij werken alleen met erkende specialisten op het gebied van medische gezondheidszorg en niet op het vlak van cosmetische ingrepen.

 

Mogen wij contact met u opnemen?